Firma Wolfcraft GmbH je proizvođač i dobavljač alata i pribora za električne alate i i jedan je od utemeljitelja i pokretača njemačke branše DIY – uradi sam.
Ovaj porodični biznis osnovao je 1949. godine Robert Wolff a sada njime u drugoj generaciji upravljaju Thomas i Reinhard Wolff. Uprava je sa sjedištem u Kempenichu. Proizvodnja se odvija prvenstveno u vlastitim tvornicama u Njemačkoj i Malé Dvorniky (Slovačka).
S udjelom izvoza od 66% Wolfcraft je firma s međunarodnim poslovanjem i vlastitim prodajnim saradnicima u mnogim europskim državama kao i brojnim trgovačkim odn. distributivnim partnerima diljem svijeta. Na međunarodnoj razini zapošljava preko 700 suradnika i prisutni su u 50 država.
Zahvaljujući iskustvu od preko 70 godina i dosljednom istraživanju tržišta i korisnika probleme i izazove vezane uz projekte pretvaramo u inteligentna rješenja u vidu proizvoda. Trenutačno je pod robnom markom wolfcraft u ponudi oko 3000 artikala. Patentima su zaštitili više od 550 svojih izuma.
Visok stupanj inovativnosti proizvoda već je nagrađen mnogobrojnim priznanjima, između ostalog i nagradom “Red Dot Design Award” za jednoručnu stegu. Za rezač vinila i laminata VLC 800 poduzeće wolcraft je nagrađeno renomiranom nagradom PLUS X Award.

Prikazujemo 1–25 od 46 rezultata